Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

classes orc


Titan,
Χειρίζονται ξίφη, αυτοι οι δυνατοι Orc πολεμιστές επιθέσεις χτυποντας τον εχθρό χωρίς επιφύλαξη χωρις φοβο διχως να αφήνουν πολλες επιλογές στους εχθρους τους.

Grand Khavatari
Λέγεται ότι οι μεγαλύτεροι ιερείς της Μονής της Φωτιάς, κατέχουν δύναμη και ανταγωνίζονται εκείνη των Titan. Αυτά τα master tyrants διαθέτουν ικανότητες μη ορατές σε Τιτάνες, που επιδιώκουν πραγματική σωματική ανδρεία. Προικισμένοι και αφοσιωμένοι μαχητές στους οποίους χορηγείται ο τίτλος του Grand Khavatari, αυτοι οι επαγγελματιες μαχητες προτιμούν τα τατουάζ πάνω στην δυσκίνητη πανοπλία τους στη μάχη.




Dominator,
Orcs που έχουν συνειδητοποιήσει τη δύναμη της τακτικής, οι φυσικοί ηγέτες και στρατηγικοί αναλυτές. Λαμβάνοντας υπόψη τον τίτλο του Dominator, το οποίο απονέμεται μόνο το ισχυρότερο Overlords, οδηγούν περήφανοι πολεμιστές που θα εκαναν εναάλμα από ένα γκρεμό, χωρίς τον παραμικρό δισταγμό προκειμενου να νικησουν.

Doomcryer,
Στο αποκορύφωμα τα ξόρκια του Orc είναι τα τραγούδια μάχης, ειδικά άσματα με τη μορφή των τραγουδιών. Doomcryers είναι Warcryers οι οποίοι είναι στο αποκορυφωμα τους. Με απλά λόγια, θεραπεύουν τις δυνάμεις τους με φιλικά άσματα ,διαθέτουν ισχυρές μαγικές δυνάμεις, αυξάνουν το ηθικό, και ρίχνει κατάρες στους εχθρούς.

                                                                              Δείτε τα    Awakening Classes

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε μου ένα σχόλιο.......!

kamael

kamael

Συνεργάτες