Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Η ιστορία των Kamael



kamael


Η ιστορία των Kamael

Όταν ο θεός των ανέμων , Sayha  δημιούργησε την φυλή των kamael όλοι οι θεοί ενθουσιάστηκαν με το δημιούργημα του. Ήταν το ομορφότερο είδος που είχε φτιαχτεί ποτέ. Δημιούργησε δυο  Πανέμορφα πλάσματα με απίστευτη χάρη σε κάθε τους κίνηση και πελώρια λευκά φτερά να τους αγκαλιάζουν. Ο θεός  Sayha, μέρα με την μέρα ανησυχούσε  όλο και περισσότερο για τα kamael διότι ήταν τόσο ανέμελα και η περιέργεια τους για να εξερευνήσουν τον κόσμο όλο και μεγάλωνε, τα φτερά τους βοηθούσαν στο να πετάνε από μέρος σε μέρος χωρίς περιορισμούς. Ο Sayha τότε πήρε μια απόφαση και το μόνο που του έλειπε ήταν η έγκριση της μητέρας του Einhasad .
<<Μητέρα και θεά όλον  τον πλασμάτων του ουρανού και της γης θέλω να σου ζητήσω την άδεια για κάτι που μελετάω εδώ και καιρό>>, είπε ο Sayha και γονάτισε μπροστά στην μητέρα του  Einhasad. Τότε εκείνη σηκώθηκε από το θρόνο της και τον πλησίασε. Εκείνος χωρίς καθυστέρηση της είπε. << Χαίρομαι για τα πλάσματα που δημιούργησα αλλά ανησυχώ ακόμα περισσότερο , φτιάχτηκαν από τους ανέμους του ορίζοντα και από την δροσερή ανάσα των θεών εύκολα θα τα παγιδεύσουν οι άλλες φυλές που δημιούργησαν τα αδέρφια μου.>> Τότε η θεά   Einhasad τον σταμάτησε και είπε << Sayha τι είναι αυτό που θέλεις από εμένα?>> Ο Sayha πήρε μια βαθιά ανάσα και συνέχισε <<  Θέλω να δημιουργήσεις ένα άλλο κόσμο, που πότε κανένας δεν θα τον βρει. Ένα κόσμο μόνο για τα kamael γιά να ζούνε ελεύθερα και ευτυχισμένα, έναν κόσμο που δεν θα υπάρχει πρόσβαση για τις άλλες φυλές.

animation makerΗ  θεά   Einhasad κοίταξε τον απέραντο ουρανό,  με μια της κίνηση  έκοψε την γη σε δυο κομμάτια η θάλασσα άγρια ξεχύθηκε μέσα στο κενό που δημιουργήθηκε, τότε η  θεά   Einhasad ανύψωσε το ένα της χέρι προς τον ουρανό και το ένα κομμάτι γης άρχισε να ανεβαίνει ,να απομακρύνετε, μέχρι που πέρασε τα σύννεφα και έμεινε στον αέρα. Μια νέα γη δημιουργήθηκε με δικά της μυστικά με δικά της ζώα, φυτά και τρεχούμενα νερά. Όταν τελικά η θεά τελείωσε παγίδευσε αυτό το παραδεισένιο μέρος με ένα αόρατο τοίχος  έτσι ώστε να μην περάσουν ποτέ. Είπε στον γιό της. <<Εγώ έκανα ότι μου ζήτησες αλλά και εσύ πρέπει να πείσεις τα Kamael ότι πέρα από αυτό τον κόσμο που θα ζουν δεν υπάρχει τίποτα, εκεί να πετούν ελεύθερα και να ζουν ειρηνικά.>> Ο  Sayha ικανοποιημένος άφησε τα kamael σε αυτή την τεράστια έκταση γης και αέρα να ζήσουν για πάντα.
Η ζωή των kamael κυλούσε ήρεμα, πετούσαν στο εναέριο μέρος τους ανακαλύπτοντας καινούργια πράγματα. Τα ονόματα των δυο kamael  ήταν   Marlb   και   Camelia  που τρελαίνονταν για περιπέτεια. Σήμερα όπως και κάθε μέρα θα πήγαιναν στο ψηλότερο μέρος της final gracia  για τις εναέριες μάχες τους. Σειρά είχε ο Marlb να ανταγωνιστεί την Camelia. <<Marlb..>>, φώναξε  η camelia και πέρασε από δίπλα του σαν άνεμος <<έμαθες κανένα καινούργιο κόλπο ? εγώ έμαθα ένα.>> και τότε η camelia τον ακινητοποίησε για λίγα δευτερόλεπτα. Εκείνος με ένα γρήγορο φτερούγισμα  προσπάθησε να την φτάσει και ξαφνικά έπεσαν και οι δύο πάνω σε κάτι, τραυματίζοντας ελαφρά τα φτερά τους. Ο Marlb  σηκώθηκε και βοήθησε  την Camelia .Τίναξαν τα φτερά τους και έμειναν και οι δύο να κοιτάζουν σαν χαμένοι . Δεν το πίστευαν αυτό που αντίκριζαν ένα πουλί πετούσε τόσο κοντά τους και όμως δεν μπορούσαν να το πιάσουν ένα τεράστιο αόρατο τοίχος υψωνόταν μπροστά τους που δεν υπήρχε τρόπος να το προσπεράσουν.
Ο Marlb κοίταξε την Camelia και είπε << Εμείς τόσα χρόνια ξέραμε ότι πέρα από εμάς δεν υπάρχει ζωή. Όμως δεν είναι δυνατόν, ένα πουλί πετάει τόσο κοντά μας αλλά ταυτόχρονα και τόσο μακριά μας. Η camelia με τον θυμό να ξεχειλίζει από τα μάτια της είπε <<Τόσα χρόνια μας λένε ψέματα μας έχουν αιχμαλωτίσει μέσα σε μια διάσταση χωρίς να μπορούμε να ξεφύγουμε>>.  O Marlb  χωρίς να πει λέξη πέταξε ψηλά και κάθισε σκεπτικός σε ένα μισογκρεμισμένο βράχο. H Camelia  τον ακολούθησε  και έκατσε και εκείνη δύπλα του. Όμως δεν άντεξε και έσπασε την σιωπή.  <<Marlb  τι σκέπτεσαι?>>

Και τότε ο Marlb άρχισε να της  λέει μια ιστορία. Εδώ στη Γή μας  υπάρχει μια τεράστια σπηλιά που κανένας δεν έχει επιχειρήσει μέχρι σήμερα να διασχίσει. Μέσα λένε ότι ζει ο δράκος Lindvion ο οποίος μετά από μια μακροχρόνια μάχη με τους θεούς ήρθε και κρύφτηκε στην γη μας για να γλυτώσει το θάνατο. Ο δράκος αυτός είναι ο μόνος που μπορεί να μας πει πως είναι ο άλλος κόσμος, αν υπάρχουν και άλλοι σαν εμάς και τέλος  αν μπορούμε να περάσουμε το αόρατο τοίχος.

Τα δυο  kamael με φόβο στη καρδιά αποφάσισαν να πετάξουν προς την σπηλιά που κατοικούσε ο δράκος. Μετά από πολλές ώρες ατελείωτης διαδρομής κατάφεραν να φτάσουν . Τα φτερά τους είχαν αποδυναμωθεί πια και μόνο για να περπατήσουν είχαν την δύναμη. Ξαφνικά μέσα στο σκοτάδι άρχισε να προβάλει ένα γαλάζιο φως. Ένας τεράστιος δράκος εμφανίστηκε μπροστά τους και με δυνατή φωνή τους είπε τι θέλετε από εμένα περίεργα πλάσματα?   O Marlb με θάρρος είπε:  <<Έχουμε ακούσει για εσένα ότι βρίσκεσαι πάνω στη γη μας εκατομμύρια χρόνια και ότι έχεις παλέψει με τους θεούς, πες μας εσύ λοιπόν τι υπάρχει έξω από την final gracia? Τι άλλα περίεργα πλάσματα υπάρχουν? >>    Ο δράκος τον κοίταξε με απορία. <<Ώστε λοιπόν δεν ξέρετε τίποτα… Πίσω από την final gracia υπάρχει ένας ολόκληρος κόσμος πολύ μεγαλύτερος από όσο μπορείτε να φανταστείτε γεμάτος πλάσματα και φυλές. Μερικές από αυτές σας μοιάζουν αλλά μόνο εσείς έχετε το προνόμιο να κουβαλάτε στην πλάτη σας δυο πανέμορφα λευκά φτερά.>> Η Camelia μόλις άκουσε αυτά τα λόγια χωρίς να καθυστερήσει λεπτό  πέταξε πάνω από το δράκο και είπε: <<πως θα περάσουμε το αόρατο τοίχος; τίποτα δεν μπορεί να τον διαπεράσει..>> Τα μάτια του  δράκου Lindvion άρχισαν να αστράφτουν , το μυαλό του άρχισε να δουλεύει περίεργα. Να μια καλή ευκαιρία να εκδικηθεί τους θεούς που εξαιτίας τους έμεινε θαμμένος σε αυτή τη σπηλιά για πάντα . Τους είπε : << Μόνο αν σας δώσω μια μυστική δύναμη που κρύβω μέσα μου θα μπορέσετε να διαπεράσετε το τοίχος  και θα σας δώσω   δυο φτερά χίλιες φορές καλύτερα από αυτά που έχετε ,  μεγαλύτερα και ακούραστα για το λόγο ότι  η διαδρομή που θα διανύσετε θα είναι τεράστια και με αυτά που έχετε τώρα δεν θα αντέξετε.  Ο Marb  βιάστηκε να πει:  <<  Τι είναι αυτό που θέλεις από εμάς για αντάλλαγμα? >> και τότε ο δράκος είπε:  <<μπροστά σε αυτά που θα σας δώσω εγώ είναι ένα τίποτα. Το μόνο που θέλω είναι το ένα από τα δυο φτερά που κουβαλάτε στην πλάτη σας . Εσείς δεν θα τα χρειάζεστε πια τα νέα σας φτερά θα είναι πολύ καλύτερα.>>  Η Camelia  ήταν ενθουσιασμένη που επιτέλους θα γνώριζε τον κόσμο και είπε στον Marlb : << Ναι να του τα δώσουμε τα φτερά αφού θα μας είναι άχρηστα.>>  Εκείνος δεν ήταν σίγουρος αν θα έπρεπε να το κάνουν αυτό αλλά δεν είχε χρόνο να το σκεφτεί  και έτσι συμφώνησε.  
   
Η μεταμόρφωση 

Ο δράκος Lindvion  τους πλησίασε αργά. Η Camelia με κομμένη την ανάσα  και τον φόβο να την περικλείει , αγκάλιασε  το Marlb όσο ποιο σφιχτά μπορούσε  και έκλεισε τα μάτια της τόσο δυνατά που δεν ήξερε αν θα τα ξανάνοιγε ποτέ. Ο δράκος με μια αστραπιαία   κίνηση έχωσε τα νύχια του μέσα στα κορμιά τους , πάγωσαν όταν ένιωσαν ένα μέρος του κορμιού τους να ξεριζώνετε. Τα δάκρυα ήρθαν καυτά να τους λυτρώσουν.  Ο δράκος ικανοποιημένος πια κρατώντας τα πουπουλένια τους φτερά , Άφησε μια παγωμένη ανάσα  στο χώρο  εξιλεώνοντας τους από το πόνο που τους προκάλεσε και ταυτόχρονα προσφέροντας  τους  τη δύναμη της μεταμόρφωσης.   Μια δύναμη τους σήκωσε στον αέρα τεράστια μαύρα φτερά δημιουργήθηκαν πάνω τους  και πορφυρές φλόγες  γεννήθηκαν στα χέρια τους . Τα kamael ένιωσαν μια τεράστια δύναμη να τους περιβάλει με αποτέλεσμα να μην έχουν καταλάβει το  μεγάλο λάθος που είχαν κάνει. Ευχαρίστησαν το δράκο  και ξεκίνησαν για το μεγάλο ταξίδι τους.
Όταν άρχισαν να πετάνε ένιωσαν πολύ τυχεροί  τα καινούργια τους φτερά ήταν ακούραστα και ο δρόμος για την απόλυτη ελευθερία ήταν κοντά.  Μόνο με τις δυνάμεις των χεριών τους κατάφεραν να τρυπήσουν το αόρατο τοίχος.  Απομακρύνονταν όλο και περισσότερο από την final gracia , πέρασαν λίμνες , ποτάμια είδαν ζώα και πουλιά που ούτε καν ήξεραν για την ύπαρξη τους.
Η πρώτη φυλή που τους είδε να πετούν  είπε: <<  Άγγελοι έπεσαν από τον ουρανό σταλμένοι από τους θεούς.>> Όλες οι φυλές  γονάτισαν  μπροστά τους και άρχισαν να προσεύχονται  στην θεά  Einhasad  για τους αγγέλους που τους έστειλε. Εξαγριωμένη η θεά  Einhasad  με τον γιό της θεό Sayha του είπε: <<Κοίτα τι έκαναν τα αφελή πλάσματα που έφτιαξες , έδωσαν  το δώρο που απλόχερα τους είχες χαρίσει.   Εγώ βαθιά κατάρα θα τους ρίξω .

Τότε η Camelia και ο Marlb άκουσαν την θυμωμένη θεά να τους λέει: <<. Καταδικασμένα θα ζείτε με ένα φτερό στο κορμί σας  χάνοντας   την ικανότητα να πετάτε ψηλά στον ουρανό. Σας αφαιρώ  την δύναμη της  μεταμόρφωση που νομίζατε ότι θα είναι παντοτινή και μόνο όταν νιώσετε απειλή  θα ξυπνήσει μέσα σας.




gifs makeMusicPlaylist

2 σχόλια:

Αφήστε μου ένα σχόλιο.......!

kamael

kamael

Συνεργάτες