Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

classes kamael




Doombringer,
είναι μια προηγμένη μορφή Berserkers και είναι σε θέση να χρησιμοποιήσουν πιο ισχυρή μαγεια,και πιο δύσκολες δεξιότητες.Οι Doombringers ειναι οι Kamael πολεμιστές που έχουν φθάσει στο απόγειο της δυναμής τους. Οι ικανότητές τους είπαν οτι μπορουν να ανταγωνιστουν  αυτές του αρχαίου ήρωα Kamael, Harkilgamed.
Playstyle:
Doombringer είναι η υψηλότερη βαθμίδα οπου ο Berserker μπορεί να προωθηθεί .κληρονομούν τις ικανότητές τους από το Harkilgamed, ένα από τα μεγαλύτερα αρχαία ήρωες Kamael. Γνώση τους η ξιφομαχία. Doombringers έχουν ξύπνησε μακράς αδρανείς ικανότητες, και έχουν αποκτήσει την ικανότητα να χρησιμοποιούν την αρχαία δύναμη Kamael, τελική τους μορφή.

Soul Hound,
είναι οι απολυτοι μαγοι ξιφομαχοι. Θα κληρονομήσουν τη γνώση και τη δύναμη ενός αρχαίου ήρωα που φημολογείται ότι θα είναι σε θέση να διαθέτει ισχυρή μαγεία .
Playstyle:
Οι Soul Hound είναι οι Kamael οι οποιοι κληρονόμησαν την γνώση και τις δεξιότητες του Catenate που ειναι ένας από τους τρεις ήρωες. Μπορούν, επίσης,και αξιοποιούν λίγη από τη δύναμή του lepold's που ειναι να καλέσει ένα όπλο πολιορκίας, η οποία μπορεί να χτυπήσει πολλούς εχθρούς. Οι Soul Hound οπως  όλα τα άλλα  Kamaelτελευταίων τάξεων, έχουν σπάσει τη τελική σφραγίδα , και έχουν κυκλοφορήσει αυτήν την αρχαία δύναμη.

Trickster
λέγονται για να έχουν κληρονομήσει τους ικανότητες του Rodenpecular ήρωα, επίσης γνωστό ως ο τελευταίος ήρωας. Ο μύθος λέει ότι μια φορά υπερασπίστηκε μια επίθεση εναντίον των εχθρών, χρησιμοποιώντας τίποτα περισσότερο από μια χρυσή ασπίδα. Ειδικεύτηκε στην άμυνα, ενώ οι άλλοι ήρωες που ειδικεύοντανι στην επίθεση. Λέγεται ότι αυτός ο ήρωας έπεσε στο Golden Hill του Isle of Souls. Όπως και άλλα Kamael ,Και τα Tricksters μαθαίνουν την αρχαία δύναμη Kamael ΠΟΥ ονομάζεται τελική μορφή.
           
                                                 Δείτε τα    Awakening Classes

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε μου ένα σχόλιο.......!

kamael

kamael

Συνεργάτες