Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Bosses

EARTH WYRM TRASKEN


Raid Type --> Instanced Dungeon
Recommended Level --> 85-99
Number Of Players --> 95-99
Entrance Npc --> Daichir in Shutggart
-Η Shilen δημιούργησε το Earth Wyrm Trasken έχει, το οποίο ειναι απο τις πιο δυνατές της δημιουργίες. Ο σκοπός του εναι να μαζέψει το αίμα απο τις θυσίες που έκαναν οι ακόλουθοι της.
Το Earth Wyrm Trasken έχει εντοπιστει σε διάφορες τοποθεσίες γύρω απο την Aden.
-Το συγκεκριμένο Boss ειναι ενα απο τα μεγαλύτερα και γι αυτό τον λόγο μπορουν να σεμμετάσχουν εκατοντάδες παίκτες. Το Quest εχει διαφορετικές οδηγίες και οφέλη ανάλογα τα Lvl των παιχτών.

TEREDOR


Raid Type --> Instanced Dungeon
Recommended Level --> 85+
Number Of Players --> 7
Entrance Npc --> Filaur In Shutggart
-Ο Teredor είναι μια μικρή έκδοση του Earth Wyrm Trasken, το οποίο βρίσκεται στο Mithril Mines.
-To Dungeon αυτο αποτελείται απο 5 επίπεδα. Το κάθε επίπεδο σε φέρνει αντιμέτωπο με διάφορα Mobs τα οσο πιο πολλοί ειναι οι παίχτες τόσο πιο πολλά ειναι. Για να συνεχίσεις στο επόμενο επίπεδο πρεπει να... "καθαρίσεις" το καθε δωμάτιο αλλιώς οι παίχτες τιμωρούνται με Penalty.

ISTINA


Raid Type --> Instanced Dungeon
Recommended Level --> Normal Mode: 90-95 Epic Mode: 97-99
Number Of Players --> 7-35
Entrance Npc --> Remir At The Seed Of Annihilation
-Η Istina είναι ενα με το The Seed Of Annihilation. Δημουργεί συνέχεια τέρατα με σκοπό να καταστρέψουν τον κόσμο.
-Και αυτο το Boss αποτελείται απο 5 επίπεδα, με την διαφορά οτι το 1 επίπεδο ειναι Bonus. Επίσης διάφορες πληροφορίες εμφανίζονται σχετικά με την αλλαγή των επιπέδων αλλα αυτο γίνεται μονο στο Normal Mode.

OCTAVIS


Raid Type --> Instanced Dungeon
Recommended Level --> Normal Mode: 95-99 Epic Mode: 97-99
Number Of Players --> 7-49
Entrance Npc --> Lydia In Orbis Temple
-Ο Octavis ηταν ενας απο τους ηγέτες της εξέργεσης κατα της Einhasad, αλλα αποφάσισε να προδώσει τους συντρόφους του. Η ανταμοιβή του ηταν να γινει ο φύλακας του Orbis Temple, ενα καταφύγιο για μεγάλους ηρωες. Ο Octavis ξύπνησε απο τον λήθαργο του απο την παρουσία της Shilen.
-Η μάχη γίνεται σε 3 επίπεδα.Στο 1 ο Octavis βρίσκεται πάνω σε ενα άρμα, ο στόχος ειναι το άρμα. Στο 2 επίπεδο παλεύεται σώμα με σώμα με τον Octavis . Στο 3 και τελευταίο επίπεδο ο Octavis μεταμορφώνεται και χρησιμοποιεί μαγείες.


SPEZION


Raid Type --> Party Instanced Dungeon
Recommended Level --> 90-94
Number Of Players --> 7
Entrance Npc --> Gatekeeper Sookie In The Ancient City Of Arcan
-Ο Spezion ηγήθηκε μια εξέγερσης προς του θεούς, αλλα δυστυχώς προδόθηκε απο τον καλύτερο σύντροφο και φίλο του τον Octavion. Ο Spezion αιχμαλωτίστηκε και καταδικάστηκε να περάσει την ζωή στις φυλακές με το σώμα του καρφωμένο στον τοίχο.
-Ενω βρίσκεστε μεσα στη φυλακή σκοπός ειναι να μαζέψετε τα απαραίτητα Quest Items. Μόλις ολα τα Party members τα συμπληρώσουν τοτε μπορούν να ενργοποιήσουν την επιδρομή στο κελι του Spezion. Μολις μεταφερθούν στο κελί του μιλάνε σε ενα Npc το οποιο καλεί τον Spezion.

KIMERIAN


Raid Type --> Solo Instanced Dungeon
Recommended Level --> Normal & Hard : 90-99
Number Of Players --> 1
Entrance Npc --> Noetie Kisharu
-Ο αρχηγός των νεράιδων Kimerian επηρεάστηκε απο την Shilen και την δυναμή της. Αποτέλεσμα ηταν να τρομοκρατεί τον ιδιο του τον λαό και να τιμωρεί οποιονδήποτε του έφερνε αντίρρηση. Ο Kismerian αφου εχει χάσει μεγαλο μερος της αυτογνωσίας του και οδεύοντας προς τιν παραφροσύνη κρύφτηκε βαθειά μεσα στο Fairy Sattlement.
-Προκειμένου να προκαλέσεις τον Kimerian πρέπει να μαζέψεις κάποια items. Ανάλογα τα items μπορείς να μπεις ειτε σε normal ειτε σε hard mode. Επιπλεον κατα τη διάρκεια της μάχης μπορείς να χρισημοποιήσεις κάποια npc για να σε βοηθήσουν.

BAYLOR


Raid Type --> Party Instanced Dungeon
Recommended Level --> 97-99
Number Of Players --> 7
Entrance Npc --> Crystal Caverns Admission Portal On Parnassus
-Ο Baylor ειναι ισχυρότερος απο ποτέ.Επιπλέον εχει αλλάξει και ο τροπος ο οποίος τον αντιμετωπίζεις. Και σε αυτο το Boss υπάρχουν 3 επίπεδα ,στο 1 επίπεδο εχει αντιμέτωπους 2 Baylor μερικές φορές μπορεί να εμφανιστεί ενα προειδοποιητικό μήνυμα που σημαίνει οτι πρέπει οι 2 Baylor να πέσουν γρήγορα αλλιώς το 2 επίπεδο θα ειναι πιο δυνατό...!Την ώρα που θα κάνεις στο επίπεδο 1 να το τελειώσεις εξαρτάται και η δύναμη του baylor πυ βρίσκεται στο 2 επίπεδο. Στο 2 επίπεδο μπορείς να ελευθερώσεις απο ενα κελί ενα Npc για να σε βοηθήσει.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο Baylor μπορεί να φυλακίσει και καποιο παίχτη οπότε πρεπει να βοηθήσει ολη η ομάδα για να τον βγάλουν απο εκει.

BALOK


Raid Type --> Instanced Dungeon
Recommended Level --> 97-99
Number Of Players --> 7-21
Entrance Npc --> Crystal Caverns Admission Portal On Parnassus
-Όταν ο Baylor δεν αποδείχτηκε τοσο καλος όσο ήλπιζε αποφάσισε να δημιουργήσει εναν δαίμονα με το όνομα Balok. Το αποτέλεσμα ομως ηταν πως ουτε ο Baylor κατάφερε να τον υποτάξει.
-ΟBalok βρίσκεται στην περιοχή Crystal Caverns.(Συγνώμη παιδιά αλλα και αυτο το Boss αποτελείται απο 3 επίπεδα :P ) Λοιπόν sτο 1 επίπεδο απλα αντιμετοπίζουμε κάποια Mobs , στο 2 μπορεί να βρεθείτε φυλακισμένοι το κλειδί το εχουν οι Guards που σας κρατάνε και στο 2 επίπεδο ο Balok ανοίγει μια πύλη οπου εμφανίζονται πολλά Mobs με αποτέλεσμα να γίνεται πολυ δυνατός...!.

Spartakos: Kill them all.............!!!

3 σχόλια:

Αφήστε μου ένα σχόλιο.......!

kamael

kamael

Συνεργάτες