Τρίτη 10 Μαΐου 2011

l2 Quez



Σε ποιά φυλή του L2 ανήκεις? » funny quizzes


                              
                                  Πιθανά αποτελέσματα του Quiz

 
Human
Είσαι ένας Human… Στην θέση σου δεν θα χαιρόμουν ιδιαίτερα.  Αν έριχνες μια ματιά στην ιστορία του l2 θα ήξερες  ότι  δεν ήταν και τα εξυπνότερα όντα του πλανήτη.   Με κάθε είδους  πονηριές προσπαθείς να πείσεις τους άλλους ότι είσαι pro. Τους αρέσει να το παίζουν αρχηγοί γι’ αυτό συνήθως θα τους συναντήσετε σαν Clan Leaders.

Στοιχεία που τους χαρακτηρίζουν :Πονηριά, Δύναμη, Γενναιότητα (που συνήθως  θα αποβεί μοιραία διότι  θα χωθεί χωρίς healer σε 10 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ άτομα και θα ψοφήσει) και τελευταίο και χειρότερο, το γεγονός ότι δεν μπορείς να ξεχωρίσεις τις γυναίκες από τους άντρες.

Σχέσεις:  Το ιδανικό ταίρι για ένα αρσενικό human είναι τα θηλυκά elf διότι οι γυναίκες τους όπως είπαμε δεν βλέπονται.
Το ιδανικό ταίρι για μια θηλυκή human είναι ο γκρεμός από τον οποίο θα έπρεπε να τους επιβάλλουν να πέφτουν την στιγμή που γεννιούνται.

Ιδανική ασχολία: Οι αρσενικοί human θα μπορούσαν να εκτελούν καθήκοντα ζιγκολό λόγο σωματικής διάπλασης.
Οι θηλυκές human  θα μπορούσαν να πιάσουν δουλειά ως  πυγμάχοι  σε τουρνουά στα οποία το μεγάλο έπαθλο θα ήταν ΠΟΛΛΕΣ πλαστικές εγχειρήσεις.

Στοιχείο: Γη (αν είσαι θηλυκό καλύτερα χώσου μέσα της και μην ξαναβγείς).





Kamael
Είσαι ένα kamael… Τα kamael είναι από την φύση τους συμπονετικά και φιλήσυχα  πλάσματα. Αν κάποιος βρεθεί σε δύσκολη θέση θα τον βοηθήσουν (συνήθως χωρίς ανταλλάγματα).Τους αρέσει να πετούν ανέμελα .Καλύτερα όμως να μην τα ενοχλήσεις διότι αν θυμώσουν θα μεταμορφωθούν και  τότε… ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΕΣ.

Σχέσεις : Προτιμούν το είδος τους και που και που καμιά παρτουζα με θαλασοπούλια.

Ιδανική ασχολία :Εξερευνητές, τσιράκια του gm και κυνηγοί μπεκάτσας.

ΣτοιχείοΑέρας  (and stay there…) (από όλα τα παραπάνω εξαιρείτε  το trickster γιατί σπάει μπάλες)





Dwarf
Ώστε dwarf ε? Όλα για τη κονόμα… Θα μπορούσες άνετα να ανταλλάξεις  την μάνα σου με ένα rb jewel το οποίο δεν θα φορέσεις (γιατί εντάξει τι να το κάνεις dwarf είσαι) αλλά θα το πουλήσεις για να πάρεις κάμποσα adena. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να κάθεσαι στην giran ενώ φαρμάρεις με το άλλο account (γιατί εντάξει ούτε και να φαρμάρεις μπορείς) και να πουλάς items η να craftareis. Με λίγα λόγια bravo είσαι ένας char ο οποίος δεν μπορεί να κάνει τίποτα άλλο εκτός από το να λιάζετε στην giran. Α και είσαι και κοντός.

Σχέσεις : Μόνο με ιερόδουλες και ζιγκολό αντίστοιχα καθώς ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!

Ιδανική ασχολία: Εφοριακός, Οικονομολόγος, Τραπεζίτης και γενικά ότι έχει να κάνει με το χρήμα.

Στοιχείο : Adena. Ίσως και λίγο η γη μιας και είστε ένα με αυτή (λόγο ύψους).





Dark elf
Είσαι ένα απαίσιο dark elf. Και clan member  σου να έπιανες να bottarei θα τo έπαιρνες pk.Σου αρέσει να κοροϊδεύεις τους  υπόλοιπους και μετά να τους σκοτώνεις κιόλας. Είσαι τόσο κακός και ανατριχιαστικός που κάνεις τον Baium να φαίνετε αγγελούδι μπροστά σου. Και χαλάρωσε λίγο με την ηλιοθεραπεία δεν βλέπεις πως έχεις γίνει???

Σχέσεις : Μόνο με το ίδιο είδος καθώς  τα θηλυκά dark elf έχουν ΒΥΖΑΡΕΣ!!!

Ιδανική ασχολία :Κατάδικος, Κλέφτης, Δολοφόνος και Πολιτικός.

Στοιχείο: Σκοτάδι για ευνόητους λόγους.





Orc
Είσαι ένα orc.Είσαι χαζός μέχρι αηδίας. Είσαι τόσο χαζός που ότι και αν σε ρωτήσουν απαντάς με ένα ARGHHHHHHH!!! Ξεχύνεσαι στην μάχη σαν τον εμετό και επειδή είσαι τεράστιος όλοι βαράνε εσένα και ψοφάς. Αλλά εντάξει που μυαλό να το σκεφτείς αυτό πριν χωθείς??? Βέβαια έχεις και ένα καλό είσαι πολύ δυνατός. Και για το τέλος πόσο κάνει 2+2???.....Καλά άστο 4….

Σχέσεις : Μόνο με το ίδιο είδος καθώς είναι το μόνο είδος που μπορεί να καταλάβει τι σημαίνει το ARGHHHHHH που λες συνέχεια.

Ιδανική ασχολίαBot, Ηθοποιός σε ταινίες όπως ο ηλίθιος και ο πανηλίθιος (με εσένα να παίζεις τον δεύτερο) και Hulk λόγο χρώματος και κράχτης ARGHHHHHHHH!!!

Στοιχείο : ARGHHHHHHHHHH!!!Εξήγησέ μας τι σημαίνει.





Elf
Είσαι ένα elf. Αν είσαι γυναίκα πρέπει να είσαι περήφανη καθώς είσαι και πολύ καλή και πανέμορφη. Αν είσαι άντρας ξανασκέψου το. Είσαι σίγουρος? Καλά εγώ στην θέση σου θα το ξανασκεφτόμουν σε σχέση με τον ανδρισμό σου γιατί πολλές φήμες κυκλοφορούν για τα elf.Όταν κυκλοφορείς στον δρόμο μπορεί να ακούσεις κάποια «πικρόχολα» σχόλια του τύπου γκέι και αδερφή.

Σχέσεις : Τα θηλυκά με όλους καθώς είναι τόσο καλά και γεμάτα χάρες που σε όλους αρέσουν. Για τα αρσενικά ισχύει ακριβώς το ίδιο. Δηλαδή με όλα τα αρσενικά όλων των ειδών.

Ιδανική ασχολία : Χορεύτριες, Μαζορέτες και Call girl. Το ίδιο ισχύει και για τα αρσενικά για άλλα γούστα βέβαια.

Στοιχείο : Νερό. (Μπορεί να πετύχετε και μερικά αρσενικά στο ποτάμι αν πάτε αργά που έχουν πάει για «παιχνίδια με το νερό».)




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε μου ένα σχόλιο.......!

kamael

kamael

Συνεργάτες