Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

classes Human



HUMANS FIGHTERS

Dreadnought,
Καλούνται από αρχαία εξουσίες. Ειδήμονες στο one-vs-one μάχης, είναι προικισμένοι με μοναδική ανδρεία, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να εξολεθρεύουν εχθρούς, ανεξάρτητα από τον αριθμό τους. Dreadnoughts προτιμούν μεγάλα όπλα, όπως το polearm και συνηθως Heavy Armor.

Duelist,
Θεωρούντε ως οι πιο ισχυροί ξιφομάχοι σε one-vs-one μάχη, προτιμούν διπλά ξίφη ως όπλο.Δεν φορούν βαριά πανοπλία, καθως έχουν κληρονομήσει τη νοοτροπία των Gladiator που ειναι η καλυτερη αμυνα ειναι η καλυτερη επιθεση.Light Armor και Double Blades (διπλα σπαθια) ειναι η στολη τους.

Phoenix Knight,
Αυτά τα ιερά Paladins λατρεία του θεού του φωτός για την προστασία τους άρχοντας και να υποστηρίξουν τη δικαιοσύνη.Οι
Phoenix Knigh χρήσιμοπιουν ξόρκια επούλωσης επικαλαλόντας την ευλογία του θεού του φωτός. Είναι φύλακες ιππότες που μάχονται για την προστασία των συναδέλφων ιππότων και όχι για να σκοτώσουν τον εχθρό.Ως οπλα εχουν ενα σπαθι και μια ασπιδα στα χερια τους και φορανε Heavy Armor.

Hell Knight,
Απορρίπτοντας την υποκρισία και την προσποίηση, αυτοί οι ιππότες της κολάσεως άμεση οργή ??τους κατά του εχθρού. Αφιερωμένοι στην εκδίκηση και τον θεό του σκότους , καταστρέφουν οτι δηποτε μπει στα ποδια τους εμποδιζοντας την επιτευξη του εργου τους, η Heavy armor το σπαθι και η ασπιδα τους αντικατοπτριζει πληρως.

Adventurer,
Ελεύθερο πνεύμα, εξερευνητές, αγνοοντας τις καταταξεις,οι Adventurer είναι νομάδες διαρκώς σε αναζήτηση το μεγάλο τζακ ποτ που θα τους φέρει χρήματα και κοινωνική θέση. Οι Adventurer πολεμιστές έμπειροι στην καταπολέμηση hit and run, που δεν πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπόψη, καθώς μπορούν να εντοπίζουν και να επωφεληθούν από την αδυναμία του στόχου με ακρίβεια.Χρησιμοποιουν Light armor και ενα dagger ( στιλετο ).

Sagittarius,
είναι ο τιμητικός τίτλος που ανατίθενται στην πλέον ολοκληρωμένη τάξη των  τοξοτών. Ο τίτλος αυτός απονεμήθηκε σε πολλά Hawkeyes master. Πολλές από τις δεξιότητες που επινόησε εκδόθηκαν από γενιά σε γενιά, διατηρώντας την παράδοση του Sagittarius ανέπαφη. Μετά την παρακμή του έθνους τους και την επόμενη περίοδο της αταξίας, των δεξιοτήτων του Sagittarius έγιναν απαρχαιωμένες και ούτε ένας Sagittarius ξανακέρδισε το τίτλο. Πολλοί τοξότες κανουν το ταξιδι προς το πεπρωμενο αλλα μονο λιγοι θα επιστρέψουν και θα εκπληρωσουν τον μυθο του Sagittarius.Χρησιμοποιουν Light armor και Bow (τοξο).

HUMAN MYSTIC


Archmage,
Ένας τίτλος απονέμεται στον ποιον επιτυχημενο μαγο του Ivory Tpwer, ο Archmage χειρίζεται τα τέσσερα βασικά στοιχεία άψογα. Υπερβαίνοντας τα όρια από όλους τους άλλους μάγους, πέτυχαν ένα ενθαρρυντικό επίπεδο μαγείας και θεωρήθηκαν ως ένα σύμβολο της δύναμης της ισχυρής μαγείας. Μετά την πτώση της αυτοκρατορίας, οι Archmage δεν εμφανίζονταν για κάποιο χρονικό διάστημα. Όμως, πρόσφατα, η Archmages έχουν αρχίσει να επανεμφανίζονται.Η Robe (στολη) και το staff weapon η το sword (οπλα) ειναι ο εξοπλισμος τους.

Soultaker,
Οι κυρίαρχοι των νεκρών και της μαύρης μαγείας, οι Necromancer που είναι σε θέση να κατακτήσουν πραγματικά τη δύναμη του πνεύματος τον τίτλο του Soultaker. Διώκονται από την αυτοκρατορική περίοδο, πολλές από τις ικανότητές τους ειχαν απαρχαιωθει. Πίστευαν ότι οι ικανότητες δεν θα μπορούσαν να ανακτηθούν? Ωστόσο, υποκινείται από την ανάσταση του Archmage, μια σειρά μαύροι μάγοι ξεκίνησαν ένα ταξίδι σε αναζήτηση ενός χαμένου οράματος. Η χούφτα ότι επέστρεψε αναστήθηκαν ως Soultakers.

Arcana Lord,
είναι ένας τίτλος που δόθηκε στα Warlocks ότι είναι ο πιο επιδέξιος στην απόδοση εκδηλώσεις της στοιχειώδους μαγείας. Την οποία καλούνται τα πλάσματα από άλλους χώρους, πρέπει να διαθέτουν χωρίς επιφυλάξεις τον έλεγχο της Arcana, την απαιτούμενη δύναμη μονοπάτι που οδηγεί στην κλήτευση.

Cardinal,
Οι Bishops οι οποίοι έχουν ξεπεράσει τις διδασκαλίες της τάξης του θεού του φωτός και να φτάσει σε ένα νέο επιπεδο τους χορηγησαν τον τίτλο του Cardinal. Οι Priests ερευνονύ τις μελέτες των αμέτρητων αρχαίων clerics ξεκίνησε μια έρευνα για την αιτία της διαφοράς μεταξύ θαυμάτων τους και τις τρέχουσας λευκής μαγείας. Χρόνια αργότερα, μόνο μια χούφτα επέστρεψε και διαμόρφωσε το Τάγμα του Forgotten Miracles, αναγκάζοντάς τες να διακηρύξουν την ανάσταση των Cardinal.

Hierophant,
Priests που έχουν επιλέξει να αποκλίνουν από την ορθόδοξη διδασκαλία του Τάγματος - "εκτός αν για λόγους αυτοάμυνας, δεν πρέπει να βλάπτουν τους άλλους με το μαγικό" - πιστεύουμε στην προσφυγή σε επιθετική τακτική για να επιτευχθεί το τέλος τους. Ένας μεγάλος αριθμός των Prophets εργάζονται για να κάνουν τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος σήμερα, αλλά και όσοι απ 'αυτούς έχουν φτάσει σε ένα νέο αποκορύφωμα που ονομάζονται ιεροφάντες.

                                                     Δείτε τα    Awakening Classes

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε μου ένα σχόλιο.......!

kamael

kamael

Συνεργάτες