Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

classes elf



Eva's Templar,
είναι ένας τιμητικός τίτλος που ανατίθενται στον ισχυρότερο Temple Knight την προστασία της Εύα και το δάσος των ξωτικών. Ιππότες οι οποίοι παρουσίασαν τα ξίφη τους στη θεά Eva, ο οποίος έγινε ο κηδεμόνας του νερού και τα ξωτικά μετά την πτώση της Shilen, κορυφαία προτεραιότητά τους είναι η προστασία των συναδέλφων και όχι να καταστρέψει τον εχθρό.

Sword Muse,
 είναι Τραγουδιστές που έχουν φτάσει στην κορυφή του τραγουδιού. Τραγούδια Πνεύματος είναι όμορφα τραγούδια που εγχύονται με τη δύναμη του πνεύματος.  αποκλειστικά για ξωτικά, αυτά τα τραγούδια ενισχύσει την ικανότητα καταπολέμησης και το ηθικό των δικών τους δυνάμεων και να επιδιώξει τη θεϊκή προστασία των πνευμάτων . Μετά την εποχή αυτοκρατορικό Elmoreden, ο αριθμός των τραγουδιστών Sword ο οποίος έφτασε το επίπεδο των Muse συνεχώς φθίνει και ήρθε να θεωρηθεί ως θρύλοι, αλλά πρόσφατα άρχισε να επανεμφανιζονται με την εμφάνιση της γυναίκας της λίμνης.

Wind Rider,
Ξωτικά, μια φυλή που ανήκει στο δάσος και το νερό, είναι φιλικά με τον άνεμο. Μεταξύ αυτών, είναι η πλέον ολοκληρωμένη Walkers Plains, οι ταξιδιώτες που είναι σε θέση να εμφανίζονται και εξαφανίζονται σαν τον άνεμο, που ονομάζονταιWind Rider. Εξοπλισμένοι με εξαιρετική ευκινησία και την επιείκεια, είναι εξερευνητές έμπειροι στην καταπολέμηση και την εξερεύνηση και εχουν εγκλιματισθεί στις υπαίθρια ζωή.

Moonlight Sentinel,
Το τόξο είναι ένα πολύ σημαντικό όπλο στον πόλεμο για τα ξωτικά, οι οποίοι προτιμούν συνήθως μεγάλες αποστάσεις χτύπημα-και-run . Ένας τίτλος που ανατίθενται στους πλέον ολοκληρωμένους τοξότες, ανάμεσα στους πολεμιστές Elf, το Moonlight Sentinel είναι το όνομά του από ένα αρχαίο τελετουργικό κυνήγι κάτω από το φως της πανσελήνου.



Mystic Muse,
 είναι ο τίτλος που δόθηκε για τους Spellsingers που έχουν φτάσει στην κορυφή της μαγείας. Αναφέρονται ως μούσες, που φημολογείται πως έχουν την όμορφη και μυστική φωνή των θεών. Παρά το γεγονός ότι κατέχουν δύναμη ίση με το Archmages του Ivory Tower,  σπάνια βγαινουν έξω από το δάσος και παραμένουν σε μεγάλο βαθμό άγνωστοι.

Elemental Master,
είναι ο τίτλος που απονέμεται για την πλέον ολοκληρωμένη Summoners Elemental. Elemental Masters είναι γνώστες summoners που ασκούν κλήση τεχνικές αποκλειστικά για Elves, τα θεμέλια της οποίας βρίσκεται με την πεποίθηση ότι η μαγεία είναι το φυσικό φαινόμενο της εξουσίας.


Eva's Saint,
ειναι οι ιερεις της Εύας που διέδωσαν τη διδασκαλία της, υπερήλικες που έχουν συμπληρώσει το αποκορύφωμα της πίστης και τη δύναμή τους ονομάζονται Eva's Saint. Είναι αφιερωμένοι στην ειρήνη, τη θεραπεία των ασθενών, αλλά είναι επίσης αποφασιστική ιερείς οι οποίοι είναι απτόητοι από τη συμμετοχή στη μάχη για την προστασία των συμμάχων τους και τη διατήρηση της ειρήνης.

                                                        Δείτε τα    Awakening Classes

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε μου ένα σχόλιο.......!

kamael

kamael

Συνεργάτες