Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

classes Dark elf



Shillien Templar,
Αυτοι οι ιπποτες ειναι αφοσιωμενοι στην θεα του κατω κοσμου Shilen, οι οποιοι εχουν κια την ευλογια της. Έμπειροι στην μαύρη μαγεία, ασκούν επίσης διαφορετικές ικανότητες κλήτευση μαγεία.

Spectral Dancers,
είναι Dark  Elf ιππότες που είναι σε θέση να επιστρατεύσουν μια θύελλα από τον θάνατο και την καταστροφή μέσα από τους χορούς των δύο σπαθιών.Οι Bladedancers αντικατοπτριζουν σήμερα το θάνατο και το χάος στον εχθρό με χορούς σπαθίων, και είναι εξαιρετικά σπάνιοι χορευτές μεταξύ των οποίων και ο οποίος μπορεί να προκαλέσει τρομακτική δύναμη αναφέρεται ως Spectral Dancers.

Ghost Hunter,
Ο τίτλος που χορηγήθηκε στoυς πιο ολοκληρωμένους Abyss Walkers, οι Ghost Hunter είναι γνωστοί για την ταχύτητα τους και καταστροφικές ικανότητες επίθεσης. Με εξαίρεση μια χούφτα των βετεράνων, πολύ λίγες υπάρχουσες Abyss Walkers έχουν φθάσει σε αυτό το επιπεδο.

Sentinel Ghost,
Καθώς η Sentinel Moonlight είναι στην κορυφή των Elf τοξοτων, τότε η Ghost Sentinel είναι στην κορυφη των Dark Elf. Πρώτη προτεραιότητα τους είναι η ικανότητα να καταστρέψει, και αναφέρονται ως Ghost Sentinel , επειδή τελικα οτι εχουν στοχο αντιμετωπίζει θάνατο.



Storm Screamer,
είναι οι πιο ολοκληρωμένοι Spellhowlers που ασκούν ισχυρη μαγεία, αλλά έχουν εξαιρεθεί από τις τάξεις εκείνων που εκπροσωπούνται από το γυάλινο πύργο που θεωρούν οτι εχουν αμαυρωθει από μαύρη μαγεία.

Spectral Master
Το πιο εξειδικευμένο από τους phantom Summoners που φέρνει στο μυαλό πλάσματα που κοιμούνται στην άβυσσο, οι Spectral Master είναι τα ολοκληρωμένα dark elf που έχουν φθάσει σε ένα νέο στάδιο της εξουσίας μέσα από τα οράματά του περασμένων εποχών.

Shillien Saint
Απόλυτα αφοσιωμένοι οπαδοί της Shilien Α. Επίσης, αναφέρεται ως ιερείς της αβύσσου, είναι σε θέση να εκτελούν τα αρχαία θαύματα του Shillien  Elders που κάποτε ήταν καταστεί άνευ αντικειμένου. Είναι, επίσης η ελπίδα των Dark Elves, που πιστεύουν ότι Shillien Saint θα σημάνει την έλευση ενός νέου κόσμου με την ανάσταση της σκοτεινής θεάς.

                                Δείτε τα    Awakening Classes                                                  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε μου ένα σχόλιο.......!

kamael

kamael

Συνεργάτες