Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Κάρμα (PK)

Κάρμα (PK)

Το PK στο goddess of destruction το βλέπουμε να αλλάζει. Σε όσους άρεσε το κάρμα σίγουρα απογοητεύτηκαν ενώ σε αυτούς που άρεσε το xp και το γρήγορο farm χωρίς ενοχλητικές συναντήσεις θα απολαύσουν το παιχνίδι.

Πως λειτουργεί το pk στο God.
Όλα είναι θέμα reputation δηλαδή όταν το όνομα μας είναι άσπρο έχουμε 0 reputation. Αν πάρεις κάρμα το reputation σου θα πέσει κάτω από 0 και το όνομα σου θα γίνει κόκκινο. Αν έχετε 0 reputation και kill κάποιον που έχει πάρει pk το reputation σας ανεβαίνει και το όνομα σας γίνετε πράσινο . αν δεν γίνει πράσινο σημαίνει ότι ο char που kill δεν ήταν στα lvl σας (για όσο δεν πάρετε pk θα παραμείνει πράσινο)

Εμπόδια που θα συναντήσετε. 

Θα είμαι ειλικρινείς δεν είναι εύκολο. Πρώτα πρέπει να γλιτώσετε από κάποια εμπόδια πρώτον από τους άλλους char που θα σας κυνηγούν για να... πρασινίσει το όνομα τους. Δεύτερον αν δεν έχετε έναν προσωπικό buffer δεν θα μπορείτε να μπείτε στην πόλη για να πάρετε buffs από τον newbie buffer. Και τρίτον δεν θα μπορείτε να κάνετε teleport ώστε να βρείτε ένα ήσυχο μέρος να κάψετε το κάρμα σας. (μόνο με τα πόδια) 

Τρόποι να απαλλαγείτε από το κάρμα (PK).


1. Βρίσκετε κάποιον ο οποίος μπορεί να σας κάνει summon σε μια περιοχή όπου τα mobs έχουν x2 ζωή και πάνω ή απλά κάπου που δεν έχει κόσμο γιατί έχετε δρόμο μπροστά σας .
2. Αν έχει κάποιος φίλος σας buffer να τον φέρνει να σας κάνει buffs για να γλιτώσετε χρόνο. (μην ανησυχείτε αν πέσετε γιατί ούτε χάνετε lvl αλλά ούτε και παίρνετε xp.)
3. Αν συναντήσετε στο δρόμο σας και άλλα άτομα που έχουν κάρμα αν τα σκοτώσετε ανεβαίνει το reputation σας (προσοχή αν το άτομο αυτό δεν είναι στα lvl σας όσες φορές και να το kill το rep σας δεν ανεβαίνει.)
4. Αυτός ο τρόπος μάλλον δεν θα σας αρέσει αλλά πρέπει να τον γράψω. Αν είστε μικρά lvl θα σας συμβούλευα να φτιάξετε καινούργιο char . Αν δεν έχετε υπομονή είναι ο μόνος τρόπος να μην χάνετε χρόνο. Αν είστε μεγάλο lvl λιώστε στα mob.       


 
Αν είσαι  85 lvl  

  • ·         Τα πράγματα είναι λίγο καλύτερα  με ένα teredor  σας φεύγει όλο το κάρμα .
  • ·         Μπορείτε ακόμα να πάτε με το airship και να μπείτε ένα solo soa και το καίτε αμέσως.     
                                   

1 σχόλιο:

  1. den eimai fan tou PK alla anagkastika kai egw na parw (ta ithele o kwlos t) p na 3era oti einai tetoio "palouki" gia na to kapsw alla pali kala p imoun low lvl kai ekana new char alliws akoma tha baraga to kefali m gt den exw gnwstous in-game gia support opotes paides prosoxi :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε μου ένα σχόλιο.......!

kamael

kamael

Συνεργάτες