Τρίτη 19 Απριλίου 2011

10o κρύο ανέκδοτο


Είναι ο ετοιμοθάνατος Dwarf πατέρας στο νεκροκρέβατό του και φωνάζει τον μεγάλο του γιο.
Πατέρας Dwarf:Έλα εδώ παιδί μου.
Γιός Dwarf: Έλα πατερούλη, τι θέλεις; Πεθαίνεις; Τι;
Πατέρας Dwarf: (Βγάζει ένα χρυσό δακτυλίδι από το στρώμα) το βλέπεις αυτό το δακτυλίδι παιδί μου; Είναι οικογενειακό κειμήλιο, το είχε ο προπάππος μου που το έδωσε στον παππού μου και αυτός στον πατέρα μου, και ο πατέρας μου σε εμένα...
Γιός Dwarf: (Ενώ ξερογλείφεται) Ναι πατερούλη, και;
Πατέρας Dwarf: Πόσα δίνεις;
                                                                                                             1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Διαβάστε περισσότερα...

Κυριακή 17 Απριλίου 2011

To 9o (δεν μπορώ να πω ότι είναι κρυο)


Ο στρατηγός των Orc προέλαυνε με τον τεράστιο στρατό του προς το χωριό των Dwarf για να το καταστρέψει.Ξαφνικά και ενώ περνούσαν από μια εγκαταλειλημένη αρχαία πόλη μια φωνή ακούγετε πίσω από τα τείχη: -Ένας Dwarf στρατιώτης είναι καλύτερος από 10 Orc!!!
Θυμωμένος στέλνει 10 από τους καλύτερους άντρες του.Μετά απο λίγη ώρα ακουγόταν ήχοι μάχης.Κάποια στιγμή σταματάνε και ακούγετε πάλι η ίδια φωνή:-Ένας Dwarf στρατιώτης είναι καλύτερος από 100 Orc!!!.Εξοργισμένος ο στρατηγός στέλνει 100 από τους καλύτερους άντρες του.Πάλι μετά απο λίγη ώρα ακουγόταν τρομεροί ήχοι μάχης.Κάποια στιγμή σταματάνε ξανά και ακούγετε πάλι η ίδια φωνή:-Ένας Dwarf στρατιώτης είναι καλύτερος από 1000 Orc!!!Αυτή την φορά ο στρατηγός τον Orc στέλνει όλο τον εναπομείνοντα στρατό του.Έπειτα από λίγο αρχίζει μια τρομερή μάχη η οποία σταμάτησε με μια αιφνίδια ησυχία και το γέλιο του Dwarf.Ένας Orc στρατιώτης που μετά βίας προχωρά γυρνά στον στρατηγό και πριν αφήσει την τελευταία του πνοή του λέει:-Ήταν..παγίδα.΄Ηταν...2...!!!

                                                                                                     1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Διαβάστε περισσότερα...

Σάββατο 16 Απριλίου 2011

8ο ΠΟΛΥ κρύο ανέκδοτο


Το αρσενικό elf βγαίνει από το μπάνιο φορώντας μόνο το εσώρουχό του και λέει στο θηλυκό που καθόταν στο κρεββάτι : -Μωρό μου κοίτα σώμα που έχω πρέπει να νιώθεις πολύ τυχερή που με έχεις!!!
Το θυληκό τον κοιτάει και του απαντάει : Το κυλοτάκι μου είναι αυτό???



                                         
                                           1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Διαβάστε περισσότερα...

Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

7o ΠΟΛΥ κρυο ανέκδοτο


Ένα Elf, ένα Orc και ένας Dwarf πάνε σε ένα μπαρ και παραγγέλνουν 3 μπύρες.
3 μύγες που πετούσαν μέσα στο μπαρ πέφτουν μέσα στις μπυρες.
Πέρνει το Elf την δικιά του να την πιεί και όταν βλέπει την μύγα γυρνάει στον μπαρμαν και του λέει:-Καλά δεν ντρέπεσαι λίγο?Τι πράγματα είναι αυτά??Μύγα στην μπύρα μου???Βάλε μου άλλη ΤΩΡΑ!!!
Πέρνει και το Orc την δικιά του και βλέπει την μύγα μέσα.Κοιτάει γύρω του να δει αν τον βλέπει κανείς και αφού σιγουρεύεται την πίνει.
Πέρνει και ο Dwarf την δικιά του και βλέπει και αυτός την μύγα μέσα.Την πιάνει με το χέρι του και αρχίζει να την ζουλάει φωνάζοντας: -Φτύσε την μπύρα που μου έκλεψες!!!!

                                                 
                                                1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Διαβάστε περισσότερα...

Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

6o ΠΟΛΥ κρύο ανέκδοτο!!


Δύο Orcs προσπαθούσαν να καρφώσουν ένα καρφί ανάποδα, δηλαδή από το κεφάλι του καρφιού προς τα μέσα.
Τότε tο ένα λέει:
- "Αυτός που το έφτιαξε είναι χαζός! Έβαλε τη μύτη σε λάθος άκρη!"
- "Όχι, εσύ είσαι χαζός! αυτό το καρφί είναι για τον απέναντι τοίχο!"

Κατά γενική ομολογία είναι χαζά!!!

                                                                     1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Διαβάστε περισσότερα...

Τρίτη 12 Απριλίου 2011

5o ΠΟΛΥ κρύο ανέκδοτο!!!



Ένας human και μια human τσακώνονται:
- Καλά εσύ είσαι άσχημη!
- Κι' εσύ είσαι μεθυσμένος!
- Ναι, αλλά εσύ είσαι πολύ άσχημη!
- Κι' εσύ είσαι πολύ μεθυσμένος!
- Ναι, αλλά εγώ αύριο δεν θα είμαι
!!!

ΚΡΥΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!

                                             1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Διαβάστε περισσότερα...

Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

4o ΠΟΛΥ κρύο ανέκδοτο!!!


Τι θα έχουμε ως αποτέλεσμα αν διασταυρώσουμε ένα kamael και ένα νάνο???

Την Tinkerbell....




                                   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Διαβάστε περισσότερα...

Κυριακή 10 Απριλίου 2011

3ο πολύ κρύο ανέκδοτο.Νάνοι Τσιγκούνιδες!


Σήμερα σημειώθηκαν 3 θάνατοι Dwarfs (που είναι γνωστοί ως τσιγκούνηδες). Ο ένας πέθανε επειδή έχασε ένα adena. Ο άλλος πέθανε από τον κόπο του να βρει αυτό το adena. Ο τρίτος από τη χαρά του που βρήκε το adena!



                              1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Διαβάστε περισσότερα...

Σάββατο 9 Απριλίου 2011

2ο ΠΟΛΥ κρύο ανέκδοτο


Πού μπορείς να κρύψεις τα λεφτά σου ώστε να είσαι σίγουρος ότι ένα orc δεν θα τα βρεί ΠΟΤΕ???

Κάτω από το σαπούνι...

ΜΠΡΡΡΡΡ!!!!


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Διαβάστε περισσότερα...

Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

classes Dwarf




Seeker Fortune,
 είναι κυνηγούς κεφαλών που διαθέτουν την πλέον ολοκληρωμένη συλλογή δεξιοτήτων. Δεν υπάρχει καμία οριστική απόδειξη, αλλά οι Seekers Fortune λέγεται ότι είναι σε θέση να κόβουν σκέλη της τρίχας από το μουστάκι του Valakas. Παρά το γεγονός ότι ο θρύλος του μεγάλου αριθμού των αιτούντων Fortune έχει περάσει ειναι ανεπιβεβαίωτες.

Maestro,
οι οποίοι διαθέτουν εξαιρετικές ικανότητες που χορηγείται ο τίτλος του Maestro. Ακόμη και μεταξύ των ηγετών του συνεταιρίζονται και γέροντες, οι οποίοι μπορούν να κληθούν Maestros είναι εξαιρετικά σπάνιες. Η Ανάσταση τους πιστεύεται ότι ηταν  αδύνατο λόγω της απώλειας της όρασης των αρχαίων τεχνιτών Νάνος, αλλά μια σειρά από πρόσφατα επέστρεψε Warsmiths εκ νέου εκτίθενται τις αρχαίες ικανότητες .

                                            Δείτε τα    Awakening Classes
Διαβάστε περισσότερα...

classes Dark elf



Shillien Templar,
Αυτοι οι ιπποτες ειναι αφοσιωμενοι στην θεα του κατω κοσμου Shilen, οι οποιοι εχουν κια την ευλογια της. Έμπειροι στην μαύρη μαγεία, ασκούν επίσης διαφορετικές ικανότητες κλήτευση μαγεία.

Spectral Dancers,
είναι Dark  Elf ιππότες που είναι σε θέση να επιστρατεύσουν μια θύελλα από τον θάνατο και την καταστροφή μέσα από τους χορούς των δύο σπαθιών.Οι Bladedancers αντικατοπτριζουν σήμερα το θάνατο και το χάος στον εχθρό με χορούς σπαθίων, και είναι εξαιρετικά σπάνιοι χορευτές μεταξύ των οποίων και ο οποίος μπορεί να προκαλέσει τρομακτική δύναμη αναφέρεται ως Spectral Dancers.

Ghost Hunter,
Ο τίτλος που χορηγήθηκε στoυς πιο ολοκληρωμένους Abyss Walkers, οι Ghost Hunter είναι γνωστοί για την ταχύτητα τους και καταστροφικές ικανότητες επίθεσης. Με εξαίρεση μια χούφτα των βετεράνων, πολύ λίγες υπάρχουσες Abyss Walkers έχουν φθάσει σε αυτό το επιπεδο.

Sentinel Ghost,
Καθώς η Sentinel Moonlight είναι στην κορυφή των Elf τοξοτων, τότε η Ghost Sentinel είναι στην κορυφη των Dark Elf. Πρώτη προτεραιότητα τους είναι η ικανότητα να καταστρέψει, και αναφέρονται ως Ghost Sentinel , επειδή τελικα οτι εχουν στοχο αντιμετωπίζει θάνατο.



Storm Screamer,
είναι οι πιο ολοκληρωμένοι Spellhowlers που ασκούν ισχυρη μαγεία, αλλά έχουν εξαιρεθεί από τις τάξεις εκείνων που εκπροσωπούνται από το γυάλινο πύργο που θεωρούν οτι εχουν αμαυρωθει από μαύρη μαγεία.

Spectral Master
Το πιο εξειδικευμένο από τους phantom Summoners που φέρνει στο μυαλό πλάσματα που κοιμούνται στην άβυσσο, οι Spectral Master είναι τα ολοκληρωμένα dark elf που έχουν φθάσει σε ένα νέο στάδιο της εξουσίας μέσα από τα οράματά του περασμένων εποχών.

Shillien Saint
Απόλυτα αφοσιωμένοι οπαδοί της Shilien Α. Επίσης, αναφέρεται ως ιερείς της αβύσσου, είναι σε θέση να εκτελούν τα αρχαία θαύματα του Shillien  Elders που κάποτε ήταν καταστεί άνευ αντικειμένου. Είναι, επίσης η ελπίδα των Dark Elves, που πιστεύουν ότι Shillien Saint θα σημάνει την έλευση ενός νέου κόσμου με την ανάσταση της σκοτεινής θεάς.

                                Δείτε τα    Awakening Classes                                                  
Διαβάστε περισσότερα...

classes kamael




Doombringer,
είναι μια προηγμένη μορφή Berserkers και είναι σε θέση να χρησιμοποιήσουν πιο ισχυρή μαγεια,και πιο δύσκολες δεξιότητες.Οι Doombringers ειναι οι Kamael πολεμιστές που έχουν φθάσει στο απόγειο της δυναμής τους. Οι ικανότητές τους είπαν οτι μπορουν να ανταγωνιστουν  αυτές του αρχαίου ήρωα Kamael, Harkilgamed.
Playstyle:
Doombringer είναι η υψηλότερη βαθμίδα οπου ο Berserker μπορεί να προωθηθεί .κληρονομούν τις ικανότητές τους από το Harkilgamed, ένα από τα μεγαλύτερα αρχαία ήρωες Kamael. Γνώση τους η ξιφομαχία. Doombringers έχουν ξύπνησε μακράς αδρανείς ικανότητες, και έχουν αποκτήσει την ικανότητα να χρησιμοποιούν την αρχαία δύναμη Kamael, τελική τους μορφή.

Soul Hound,
είναι οι απολυτοι μαγοι ξιφομαχοι. Θα κληρονομήσουν τη γνώση και τη δύναμη ενός αρχαίου ήρωα που φημολογείται ότι θα είναι σε θέση να διαθέτει ισχυρή μαγεία .
Playstyle:
Οι Soul Hound είναι οι Kamael οι οποιοι κληρονόμησαν την γνώση και τις δεξιότητες του Catenate που ειναι ένας από τους τρεις ήρωες. Μπορούν, επίσης,και αξιοποιούν λίγη από τη δύναμή του lepold's που ειναι να καλέσει ένα όπλο πολιορκίας, η οποία μπορεί να χτυπήσει πολλούς εχθρούς. Οι Soul Hound οπως  όλα τα άλλα  Kamaelτελευταίων τάξεων, έχουν σπάσει τη τελική σφραγίδα , και έχουν κυκλοφορήσει αυτήν την αρχαία δύναμη.

Trickster
λέγονται για να έχουν κληρονομήσει τους ικανότητες του Rodenpecular ήρωα, επίσης γνωστό ως ο τελευταίος ήρωας. Ο μύθος λέει ότι μια φορά υπερασπίστηκε μια επίθεση εναντίον των εχθρών, χρησιμοποιώντας τίποτα περισσότερο από μια χρυσή ασπίδα. Ειδικεύτηκε στην άμυνα, ενώ οι άλλοι ήρωες που ειδικεύοντανι στην επίθεση. Λέγεται ότι αυτός ο ήρωας έπεσε στο Golden Hill του Isle of Souls. Όπως και άλλα Kamael ,Και τα Tricksters μαθαίνουν την αρχαία δύναμη Kamael ΠΟΥ ονομάζεται τελική μορφή.
           
                                                 Δείτε τα    Awakening Classes
Διαβάστε περισσότερα...

classes orc


Titan,
Χειρίζονται ξίφη, αυτοι οι δυνατοι Orc πολεμιστές επιθέσεις χτυποντας τον εχθρό χωρίς επιφύλαξη χωρις φοβο διχως να αφήνουν πολλες επιλογές στους εχθρους τους.

Grand Khavatari
Λέγεται ότι οι μεγαλύτεροι ιερείς της Μονής της Φωτιάς, κατέχουν δύναμη και ανταγωνίζονται εκείνη των Titan. Αυτά τα master tyrants διαθέτουν ικανότητες μη ορατές σε Τιτάνες, που επιδιώκουν πραγματική σωματική ανδρεία. Προικισμένοι και αφοσιωμένοι μαχητές στους οποίους χορηγείται ο τίτλος του Grand Khavatari, αυτοι οι επαγγελματιες μαχητες προτιμούν τα τατουάζ πάνω στην δυσκίνητη πανοπλία τους στη μάχη.




Dominator,
Orcs που έχουν συνειδητοποιήσει τη δύναμη της τακτικής, οι φυσικοί ηγέτες και στρατηγικοί αναλυτές. Λαμβάνοντας υπόψη τον τίτλο του Dominator, το οποίο απονέμεται μόνο το ισχυρότερο Overlords, οδηγούν περήφανοι πολεμιστές που θα εκαναν εναάλμα από ένα γκρεμό, χωρίς τον παραμικρό δισταγμό προκειμενου να νικησουν.

Doomcryer,
Στο αποκορύφωμα τα ξόρκια του Orc είναι τα τραγούδια μάχης, ειδικά άσματα με τη μορφή των τραγουδιών. Doomcryers είναι Warcryers οι οποίοι είναι στο αποκορυφωμα τους. Με απλά λόγια, θεραπεύουν τις δυνάμεις τους με φιλικά άσματα ,διαθέτουν ισχυρές μαγικές δυνάμεις, αυξάνουν το ηθικό, και ρίχνει κατάρες στους εχθρούς.

                                                                              Δείτε τα    Awakening Classes
Διαβάστε περισσότερα...

classes Human



HUMANS FIGHTERS

Dreadnought,
Καλούνται από αρχαία εξουσίες. Ειδήμονες στο one-vs-one μάχης, είναι προικισμένοι με μοναδική ανδρεία, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να εξολεθρεύουν εχθρούς, ανεξάρτητα από τον αριθμό τους. Dreadnoughts προτιμούν μεγάλα όπλα, όπως το polearm και συνηθως Heavy Armor.

Duelist,
Θεωρούντε ως οι πιο ισχυροί ξιφομάχοι σε one-vs-one μάχη, προτιμούν διπλά ξίφη ως όπλο.Δεν φορούν βαριά πανοπλία, καθως έχουν κληρονομήσει τη νοοτροπία των Gladiator που ειναι η καλυτερη αμυνα ειναι η καλυτερη επιθεση.Light Armor και Double Blades (διπλα σπαθια) ειναι η στολη τους.

Phoenix Knight,
Αυτά τα ιερά Paladins λατρεία του θεού του φωτός για την προστασία τους άρχοντας και να υποστηρίξουν τη δικαιοσύνη.Οι
Phoenix Knigh χρήσιμοπιουν ξόρκια επούλωσης επικαλαλόντας την ευλογία του θεού του φωτός. Είναι φύλακες ιππότες που μάχονται για την προστασία των συναδέλφων ιππότων και όχι για να σκοτώσουν τον εχθρό.Ως οπλα εχουν ενα σπαθι και μια ασπιδα στα χερια τους και φορανε Heavy Armor.

Hell Knight,
Απορρίπτοντας την υποκρισία και την προσποίηση, αυτοί οι ιππότες της κολάσεως άμεση οργή ??τους κατά του εχθρού. Αφιερωμένοι στην εκδίκηση και τον θεό του σκότους , καταστρέφουν οτι δηποτε μπει στα ποδια τους εμποδιζοντας την επιτευξη του εργου τους, η Heavy armor το σπαθι και η ασπιδα τους αντικατοπτριζει πληρως.

Adventurer,
Ελεύθερο πνεύμα, εξερευνητές, αγνοοντας τις καταταξεις,οι Adventurer είναι νομάδες διαρκώς σε αναζήτηση το μεγάλο τζακ ποτ που θα τους φέρει χρήματα και κοινωνική θέση. Οι Adventurer πολεμιστές έμπειροι στην καταπολέμηση hit and run, που δεν πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπόψη, καθώς μπορούν να εντοπίζουν και να επωφεληθούν από την αδυναμία του στόχου με ακρίβεια.Χρησιμοποιουν Light armor και ενα dagger ( στιλετο ).

Sagittarius,
είναι ο τιμητικός τίτλος που ανατίθενται στην πλέον ολοκληρωμένη τάξη των  τοξοτών. Ο τίτλος αυτός απονεμήθηκε σε πολλά Hawkeyes master. Πολλές από τις δεξιότητες που επινόησε εκδόθηκαν από γενιά σε γενιά, διατηρώντας την παράδοση του Sagittarius ανέπαφη. Μετά την παρακμή του έθνους τους και την επόμενη περίοδο της αταξίας, των δεξιοτήτων του Sagittarius έγιναν απαρχαιωμένες και ούτε ένας Sagittarius ξανακέρδισε το τίτλο. Πολλοί τοξότες κανουν το ταξιδι προς το πεπρωμενο αλλα μονο λιγοι θα επιστρέψουν και θα εκπληρωσουν τον μυθο του Sagittarius.Χρησιμοποιουν Light armor και Bow (τοξο).

HUMAN MYSTIC


Archmage,
Ένας τίτλος απονέμεται στον ποιον επιτυχημενο μαγο του Ivory Tpwer, ο Archmage χειρίζεται τα τέσσερα βασικά στοιχεία άψογα. Υπερβαίνοντας τα όρια από όλους τους άλλους μάγους, πέτυχαν ένα ενθαρρυντικό επίπεδο μαγείας και θεωρήθηκαν ως ένα σύμβολο της δύναμης της ισχυρής μαγείας. Μετά την πτώση της αυτοκρατορίας, οι Archmage δεν εμφανίζονταν για κάποιο χρονικό διάστημα. Όμως, πρόσφατα, η Archmages έχουν αρχίσει να επανεμφανίζονται.Η Robe (στολη) και το staff weapon η το sword (οπλα) ειναι ο εξοπλισμος τους.

Soultaker,
Οι κυρίαρχοι των νεκρών και της μαύρης μαγείας, οι Necromancer που είναι σε θέση να κατακτήσουν πραγματικά τη δύναμη του πνεύματος τον τίτλο του Soultaker. Διώκονται από την αυτοκρατορική περίοδο, πολλές από τις ικανότητές τους ειχαν απαρχαιωθει. Πίστευαν ότι οι ικανότητες δεν θα μπορούσαν να ανακτηθούν? Ωστόσο, υποκινείται από την ανάσταση του Archmage, μια σειρά μαύροι μάγοι ξεκίνησαν ένα ταξίδι σε αναζήτηση ενός χαμένου οράματος. Η χούφτα ότι επέστρεψε αναστήθηκαν ως Soultakers.

Arcana Lord,
είναι ένας τίτλος που δόθηκε στα Warlocks ότι είναι ο πιο επιδέξιος στην απόδοση εκδηλώσεις της στοιχειώδους μαγείας. Την οποία καλούνται τα πλάσματα από άλλους χώρους, πρέπει να διαθέτουν χωρίς επιφυλάξεις τον έλεγχο της Arcana, την απαιτούμενη δύναμη μονοπάτι που οδηγεί στην κλήτευση.

Cardinal,
Οι Bishops οι οποίοι έχουν ξεπεράσει τις διδασκαλίες της τάξης του θεού του φωτός και να φτάσει σε ένα νέο επιπεδο τους χορηγησαν τον τίτλο του Cardinal. Οι Priests ερευνονύ τις μελέτες των αμέτρητων αρχαίων clerics ξεκίνησε μια έρευνα για την αιτία της διαφοράς μεταξύ θαυμάτων τους και τις τρέχουσας λευκής μαγείας. Χρόνια αργότερα, μόνο μια χούφτα επέστρεψε και διαμόρφωσε το Τάγμα του Forgotten Miracles, αναγκάζοντάς τες να διακηρύξουν την ανάσταση των Cardinal.

Hierophant,
Priests που έχουν επιλέξει να αποκλίνουν από την ορθόδοξη διδασκαλία του Τάγματος - "εκτός αν για λόγους αυτοάμυνας, δεν πρέπει να βλάπτουν τους άλλους με το μαγικό" - πιστεύουμε στην προσφυγή σε επιθετική τακτική για να επιτευχθεί το τέλος τους. Ένας μεγάλος αριθμός των Prophets εργάζονται για να κάνουν τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος σήμερα, αλλά και όσοι απ 'αυτούς έχουν φτάσει σε ένα νέο αποκορύφωμα που ονομάζονται ιεροφάντες.

                                                     Δείτε τα    Awakening Classes
Διαβάστε περισσότερα...

classes elf



Eva's Templar,
είναι ένας τιμητικός τίτλος που ανατίθενται στον ισχυρότερο Temple Knight την προστασία της Εύα και το δάσος των ξωτικών. Ιππότες οι οποίοι παρουσίασαν τα ξίφη τους στη θεά Eva, ο οποίος έγινε ο κηδεμόνας του νερού και τα ξωτικά μετά την πτώση της Shilen, κορυφαία προτεραιότητά τους είναι η προστασία των συναδέλφων και όχι να καταστρέψει τον εχθρό.

Sword Muse,
 είναι Τραγουδιστές που έχουν φτάσει στην κορυφή του τραγουδιού. Τραγούδια Πνεύματος είναι όμορφα τραγούδια που εγχύονται με τη δύναμη του πνεύματος.  αποκλειστικά για ξωτικά, αυτά τα τραγούδια ενισχύσει την ικανότητα καταπολέμησης και το ηθικό των δικών τους δυνάμεων και να επιδιώξει τη θεϊκή προστασία των πνευμάτων . Μετά την εποχή αυτοκρατορικό Elmoreden, ο αριθμός των τραγουδιστών Sword ο οποίος έφτασε το επίπεδο των Muse συνεχώς φθίνει και ήρθε να θεωρηθεί ως θρύλοι, αλλά πρόσφατα άρχισε να επανεμφανιζονται με την εμφάνιση της γυναίκας της λίμνης.

Wind Rider,
Ξωτικά, μια φυλή που ανήκει στο δάσος και το νερό, είναι φιλικά με τον άνεμο. Μεταξύ αυτών, είναι η πλέον ολοκληρωμένη Walkers Plains, οι ταξιδιώτες που είναι σε θέση να εμφανίζονται και εξαφανίζονται σαν τον άνεμο, που ονομάζονταιWind Rider. Εξοπλισμένοι με εξαιρετική ευκινησία και την επιείκεια, είναι εξερευνητές έμπειροι στην καταπολέμηση και την εξερεύνηση και εχουν εγκλιματισθεί στις υπαίθρια ζωή.

Moonlight Sentinel,
Το τόξο είναι ένα πολύ σημαντικό όπλο στον πόλεμο για τα ξωτικά, οι οποίοι προτιμούν συνήθως μεγάλες αποστάσεις χτύπημα-και-run . Ένας τίτλος που ανατίθενται στους πλέον ολοκληρωμένους τοξότες, ανάμεσα στους πολεμιστές Elf, το Moonlight Sentinel είναι το όνομά του από ένα αρχαίο τελετουργικό κυνήγι κάτω από το φως της πανσελήνου.



Mystic Muse,
 είναι ο τίτλος που δόθηκε για τους Spellsingers που έχουν φτάσει στην κορυφή της μαγείας. Αναφέρονται ως μούσες, που φημολογείται πως έχουν την όμορφη και μυστική φωνή των θεών. Παρά το γεγονός ότι κατέχουν δύναμη ίση με το Archmages του Ivory Tower,  σπάνια βγαινουν έξω από το δάσος και παραμένουν σε μεγάλο βαθμό άγνωστοι.

Elemental Master,
είναι ο τίτλος που απονέμεται για την πλέον ολοκληρωμένη Summoners Elemental. Elemental Masters είναι γνώστες summoners που ασκούν κλήση τεχνικές αποκλειστικά για Elves, τα θεμέλια της οποίας βρίσκεται με την πεποίθηση ότι η μαγεία είναι το φυσικό φαινόμενο της εξουσίας.


Eva's Saint,
ειναι οι ιερεις της Εύας που διέδωσαν τη διδασκαλία της, υπερήλικες που έχουν συμπληρώσει το αποκορύφωμα της πίστης και τη δύναμή τους ονομάζονται Eva's Saint. Είναι αφιερωμένοι στην ειρήνη, τη θεραπεία των ασθενών, αλλά είναι επίσης αποφασιστική ιερείς οι οποίοι είναι απτόητοι από τη συμμετοχή στη μάχη για την προστασία των συμμάχων τους και τη διατήρηση της ειρήνης.

                                                        Δείτε τα    Awakening Classes
Διαβάστε περισσότερα...

Τρίτη 5 Απριλίου 2011

awakening/classes

Ολα τα classes

Αυτή είναι μια εικόνα για τα classes του L2. Κάντε click στο race που σας ενδιαφέρει.


DwarfHumanelfkamael



Το Goddess of Destruction μας παρουσιάζει 8 καινούργια classes τα οποία μπορούν να πάρουν οι char μας στα 85 lvl




created by spartakos
Διαβάστε περισσότερα...

kamael

kamael

Συνεργάτες